Werkruimtes te huur

Ben je op zoek naar een werkruimte of kantoorruimte op een strategische zicht locatie? Handelsgebouw De Oostplaat is recentelijk gerenoveerd en heeft diverse werkruimtes te huur. De ruimtes zijn zeer geschikt voor bedrijven, consultants, kenniswerkers, en ZZP-ers. Tevens is er nog één showroom van 400 m² op zichtlocatie te huur en kun je onze ruime loods huren. Reageer snel!
Prijs: vanaf €200,- per maand. Reageer snel, er is veel interesse!

Voordelen huur loods bij handelsgebouw De Oostplaat:

  • ruime en lichte werkruimtes
  • strategische ligging aan de rand van Middelharnis (dichtbij A29, N215 en N59)
  • glasvezelnetwerk
  • voldoende parkeerruimte
  • airconditioning aanwezig
  • netwerkmogelijkheden: contact met andere bedrijven
  • sportvoorzieningen aanwezig
  • afsluitbaar en voorzien van alarm
  • zeer geschikt als vergaderruimte

Impressie werkruimtes in De Oostplaat

Lichte en ruime werkruimtes te huur op strategische ligging. De werkruimtes zijn aantrekkelijk geprijsd vanaf €200,-. Glasvezelinternet, toilet, keuken en ruime parkeergelegenheid is aanwezig. Ook is er nog één showroom op zichtlocatie en een ruime loods te huur.

Ben je geïnteresseerd in één of meerdere werkruimtes die te huur zijn? Wil je de mogelijkheden bespreken om jouw bedrijf in een werkruimte of de showroom van het handelsgebouw te vestigen? Of wil je de andere ruimtes in ons kantoorgebouw “De Oostplaat” bekijken?

Neem dan snel contact met ons op en plan een bezichtiging op locatie. We laten je graag alle mogelijkheden zien.

Plattegrond werkruimtes (te huur)

Ben je op zoek naar de perfecte plek om jouw onderneming te vestigen?
Op deze plattegrond van De Oostplaat in Middelharnis vind je de bovenverdieping van het handelsgebouw. Hier bevinden zich oa de werkruimtes. Heb je vragen of wil je een rondleiding plannen? Neem dan snel contact met ons op.

Plattegrond & huur prijzen

Open deze website op een pc, laptop of tablet om de plattegrond van Handelsgebouw De Oostplaat te bekijken. Daarop staan ook de huurprijzen per ruimte vermeld.

kantoorruimte te huur

Plan nu je rondleiding in De Oostplaat

Ben je geïnteresseerd in de huur van een showroom, werkruimte of vergaderruimte in de Oostplaat in Middelharnis? De Oostplaat biedt veel voordelen voor het vestigen van je bedrijf. Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak voor een bezichtiging.